Bezoekers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastenboek 2004

 

In de eerste vijf jaar van deze eeuw telde de Leumolen ongeveer 8.000 bezoekers per jaar. In de molen is een gastenboek aanwezig waar bezoekers naam en woonplaats kunnen achterlaten en voor het jaar 2004 is bekeken wie de gasten van de Leumolen waren. Naast de vaste openingstijden in de zomermaanden, was de molen daarbuiten ťťn zondag in de maand geopend.

 

 

 

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

 

 

 

Zomermaanden

 

In 2004 hebben 4.323 mensen het gastenboek getekend, waarvan 2.492 (bijna 58%) in de zomermaanden juli en augustus. In deze maanden is de Leumolen vijf middagen per week geopend.

 

Omwonenden

 

De herkomst van de bezoekers zal altijd een enigszins vertekend beeld laten zien: bewoners uit de directe omgeving die vaker de molen bezocht hebben, zullen geen aantekening meer achterlaten. Maar de bezoekers uit de omliggende dorpen in een straal van 5 km rond de molen vormden in de twee zomermaanden niettemin 6% van de bezoekers, uit een gebied 10 km rond de molen 16%, en uit een gebied 25 km rond de molen 32%.

 

De rest van de wereld

 

Nederlanders die buiten een straal van 25 km rond de molen wonen, waren in de zomer met 61% vertegenwoordigd, meer dan de helft kwam uit de eigen provincie en de buurprovincie Noord-Brabant. De resterende groep bestond uit buitenlanders: in juli en augustus vormden zij 7% van het bezoekersaantal. In 2004 tekenden 59 personen afkomstig buiten Europa het gastenboek: ArgentiniŽ, AustraliŽ, BraziliŽ, Canada, Cuba, Mexico, Philipijnen, Thailand en de Verenigde Staten stonden genoteerd.

 

 

 

†††††††††††††††††††††††††††

 

 

 

 

††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

 

 

 

 


 

 

Site Leumolen